Velkommen til Kirstens Blog

Butikken 'Kirstens Quilt' ligger på Møllehøjgård, lige uden for Hedehusene.

Her skriver jeg om patchwork og quilt, og hvad der sker i butikken.

søndag den 16. september 2012

Hunters star

Det er efterhånden længe siden min blog er blevet opdateret.

Hverdagen efter sommerferien har krævet sit, og samtidig har jeg været dybt involveret i planlægningen af det første danske Quiltrally. Det løber af stablen søndag den 30. september, hvor en masse butikker (bl.a. min) holder åbent fra tidlig morgen til sen aften (hos mig er det fra 9 - 21).

På quiltrally-dagen er der demonstrationer hele dagen, vi har fået spændende nye skabeloner og linealer hjem, og de bliver selvfølgelig demonstreret.

En af dem er Hunters Star - det er et mønster jeg har haft lyst til at prøve kræfter med gennem flere år, men det er lidt skræmmende - der skal både skæres os sys på skrå. så jeg var rigtig glad, da jeg fandt en skabelon, som gør det til en leg at sy det. Alle dele sys i 'overstørrelse', og skæres til bagefter, så man er sikker på, at de er præcise.

Og her er så et billede:


Jeg er faktisk ret godt tilfreds :)

Arbejdet er ca. 60 x 60 cm (24 x 24"), og der er brugt 6" (15 cm) blokke. Men mon ikke det bliver lidt større på et tidspunkt?

4 kommentarer:

 1. Det er et skønt mønster og jeg kan godt lide den farvesammensætning.
  Hvor er det ærgeligt, at jeg bor i Jylland, for det quiltrally lyder spændende.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Hej Esther

  Tak for de pæne ord - jeg er også selv glad for farverne - de er lidt anderledes, men jeg synes, de er fine.

  Mht. Quiltrally: Jeg ville gerne se dig, men det er et stykke væk. Men vi håber da, at der er nogen, der fylder bilerne (det er jo et rally) og kommer over broen. Med den lange åbningstid kan man nå at besøge flere butikker, og så er det måske lidt sjovere, end hvis man skal køre hele vejen for at besøge een butik.

  MVH
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten
  Fine farver du har brugt til et dejligt mønster! Jeg har selv syet Hunter's Star som restetæppe i blå farver for et par år siden.
  Det er jo smart med alle de linealer, man kan få i dag! Jeg tegnede selv mønsteret op efter et foto! :-)
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 4. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlet