Velkommen til Kirstens Blog

Butikken 'Kirstens Quilt' ligger på Møllehøjgård, lige uden for Hedehusene.

Her skriver jeg om patchwork og quilt, og hvad der sker i butikken.

søndag den 10. oktober 2010

Jelly Rolls

I den sidste tid har vi syet 'Jelly Rolls' tæpper på kurserne. Jelly Rolls er stofpakker, der indeholder 40  2½ tomme brede stofstrimler i fuld bredde. De kan bruges til rigtig meget - man kan skære dem i mindre dele, inden de sys sammen, eller man kan lave strimmelsæt, der erfterfølgende skæres i stykker og sys sammen igen.

Vi har fået 3 meget forskellige tæpper ud af anstrengelserne:

Dorthe og Mette har valgt samme mønster, men helt forskellige stoffer:Dorthe har brugt batik-pakken 'Glacier Ice' fra Island Batiks til sit tæppe - det er en pakke i kølige blå farver, lige fra sart isblå til dyb marineblå. Mette har valgt rigtig 'tøsede' farver fra Moda til sit tæppe. Dorthe og Mette ville gerne have lune tæpper (vi går som bekendt mod køligere tider), så de har begge valgt at bruge en lun bomuld/polyester mellemfoer, og for at give lidt mere varme, er der brugt flonel på bagsiden.
Her er Brigittes tæppe på design-væggen - hun har valgt klare, glade farver, og vi brugte noget tid på at sætte dem op, så det bliver et pænt, harmonisk tæppe - her er masser af muligheder for at få det til at se rodet ud. Der kommer hvide stolper mellem blokkene, og jeg glæder mig til at se det færdigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar